Biz Kimiz?

Erol Tuna Vakfı, yardımlaşma kültürümüzün ve vakıf geleneğimizin çağdaş bir anlayışla günümüze yansımasıdır. Vakfın gelişimi, Tunalar Topluluğu’nun gelişim ve yönetim anlayışıyla paralellik gösterir.

Tunalar Topluluğu büyüdükçe kaynakların toplum menfaati doğrultusunda değerlendirilmesi çok önemli bir ilke olmuştur. Dolayısıyla yıllar içerisinde Tunalar Topluluğu, birçok sosyal sorumluluk projesinin öncüsü ve yönlendiricisi olmuştur. Bu bağlamda 1988 yılından beri başta Mütevelli Heyeti Başkanımız Erol Tuna ve ailesi, başta eğitim bursları olmak üzere birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmiştir. Binlerce öğrenciye eğitim bursu sağlanmış, çok sayıda eğitim kurumuna desteklerde bulunulmuş aynı zamanda ihtiyaç sahibi ailelere ayni ve nakdi yardımlar yapılmıştır. Uzun yıllar bu şekilde devam eden sosyal sorumluluk faaliyetlerinin kurumsal yapıya kavuşması, planlı ve sürdürülebilir bir çerçevede ileriki nesillere aktarılması amacıyla Erol Tuna Vakfı hayata geçirilmiştir. Vakfımız gerekli altyapının ve kuruluş işlemlerinin tamamlanmasıyla 2 Eylül 2021 tarihinde resmi olarak faaliyetlerine başlamıştır. Yolculuğumuzun ana ekseninde eğitim alanında sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek ve elbette bununla birlikte ihtiyaç sahiplerine kaynak oluşturmak yer almaktadır.

What We Believe

Vivamus ultricies fermentum erat, vel congue nisi tincidunt dignissim. Aliquam blandit, urna nec dapibus auctor, nibh sapien rutrum tortor.

Sed ac nunc vitae risus cursus iaculis et sit amet-

Cras pulvinar ultricies vehicula. Cras et nulla id lorem vulputate pulvinar eget non neque. Proin feugiat justo vitae euismod fringilla. In a nunc commodo, elementum metus aliquam metus.

RESİM GALERİSİ