TÜM HABERLER

Tunalar Topluluğu olarak 11'incisini düzenlediğimiz Geleneksel Resim Yarışmamızın ödül törenini gerçekleştirdik. Yarışmamızda bizlere eğlenceli anlar yaşatan, geniş hayal dünyalarıyla ışık saçan ve yetenekleriyle herkese ilham olan tüm katılımcı çocuklarımıza teşekkür ederiz.

Erol Tuna Vakfı olarak Ömer Burak Terzi Özel Eğitim Anaokulu 'nun ihtiyaç duyduğu eğitim materyalleri okulumuza hediye edilmiştir. Özel eğitime ihtiyaç duyan çocukların topluma kazandırılması için bir destek de Erol Tuna Vakfın’dan.

Erol Tuna Vakfı ilköğretim çağındaki öğrencilerimize kırtasiye desteğinde bulunarak öğrencilerimizin eğitimlerine destek vermeye devam ediyor.

3.10.2022

Büyük mücadelelerle kurulan bu vatan iyi olmayı, ileride olmayı hak ediyor. Dünyayla bütünleşik, değerleriyle barışık, yoluyla aydınlık bir toplum yapısı ileride yer almanın asli unsurlarını oluşturuyor. Erol Tuna Vakfı, bu asli unsurlara kendi olanakları çerçevesinde katkı sağlamak, toplumsal bilinç düzeyinin artırılmasında rol almak üzere 2021 yılında faaliyetlerine başladı...

Kızılay'ın "81 İl 81 Anaokulu Projesi" çerçevesinde Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tuna'nın merhum annesinin adına inşa edilen Fatma Tuna Anaokulu, Sn. Binalı Yıldırım, eşi Sn. Semiha Yıldırım, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Erol Tuna'nın katıldığı törenle açılarak , 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında faaliyete geçmiştir.